11 Haziran 2016 Cumartesi

Kitap Yorumu: Sağdıç - Jennifer L. Armentrout



Orjinal Adı: Tempting The Best Man
Basım Yılı: 2015
Sayfa Sayısı: 167
Fiyatı: 15


Sağdıç, Gamble Kardeşler Serisi'nin ilk kitabı ve seri her bir kitapta üç erkek kardeşin yaşamlarını tek tek ele alıyor. Ülkemizde iki kitabı çıktı fakat üçüncü kitabı çıkmadı hala. Seri tamamen bağlantılı değil ama sırayla giderseniz başka karakterler hakkında spoiler yemiş olmazsınız :)


Konusuna gelirsek kitapta bize iki ayrı aile anlatılıyor. Biri Gamble biri Daniels. Gamble ailesi  dediğim gibi kardeşlerden oluşmakta. Chandler, Chad ve kitabımızın kahramanı Chase. Kitapta Chad ve Chandler'a çok değinilmiyor kendi kitapları olduğu için. Babaları ise annelerini sevmemiş çok sayıda gece kulübüne ve barlara sahip bir adam. Chase genç yaştayken iş hayatına atılıp babası gibi bir gece kulübü açıyor ne kadar babasının annesine yaptıklarından sonra ona benzemek istemese de...Anlayacağınız genç yaşta bekar bir şekilde ordan oraya koşturan bir karakterimiz var.


Daniels ailesi gayet normal hepimizin bildiği ailelerden Mitch ve Madison kardeşler ama Gamblelarda onlarla büyümüş tam bir aile diyebiliriz. küçüklüklerinden beri sürekli birlikte olmuşlar ve bu da Madison'ın Chase'e aşık olmasına yol açmıştır.


Kitap Mitch'in Lissa adlı bir kızla evlenmesini konu alıyor. Tahmin edeceğiniz üzere Mitch'in sağdıcı Chase, Lissa'nın nedimesi ise Madison. İkisinin de birbirine karşı çekimi var fakat olaylar onların lehine şekilde gerçekleşmiyor. Madison, Chase'in ona daha çok kız kardeş gibi davrandığını düşünüyor ama onu babasına benzemediğini ikna edebilecek tek kişinin de kendisi olduğunu biliyor. Anlatımına değinmeme gerek olmadığını düşünüyorum sonuçta Jennifer'dan bahsediyoruz :) Kitabın bazı kısımları bana Tatlı Bela'yı hatırlattı açıkçası. Yaklaşık 5 kere bitirdim ama bir daha başlamayı düşünüyorum gerçekten tam bir her duyguyu yaşayabileceğiniz kitaplardan birisi o da.


Eğer çok romantik kitap sevmiyorsanız ama arada değişik şeyler okuyup kafanızı biraz rahatlatmak istiyorsanız bu kitabı öneririm. Zaten çok kısa sizi romantikliğe de boğmuyor arada rahatlamak için okunucak kitaplardan birisi bence. İkinci kitabında Chad'in hayatını, üçüncü kitabında ise Chandler'ın hayatını anlatmakta. Bir an önce ikinci kitabı "Oyuncu"yu alıp okumak istiyorum. Madison ve Chase'e 167 sayfada doyamadım açıkçası :)

1 yorum:

Bumerang - Yazarkafe

Copyright © Kitap Köşem

Tasarım: Anders Noren | Blogger Temaları: NewBloggerThemes.com | Türkçeleştirme: Karamsar Temalar